Programma

Memphis Maniacs

Memphis Maniacs

Een spectaculair collectief van vijf ras performers die je uitnodigen om deelgenoot te worden van hun bizarre muzikale reis. Knallers van nu en klassiekers van toen, pop, dance, rock, alles gaat de blender in en wordt omgevormd tot nu al legendarische Memphis Maniacs Mash -Ups. Herkenbaar voor iedereen, maar dan anders....

De dynamische performance van Memphis Maniacs wordt geserveerd met een stevige portie show en humor, zonder de solide muzikale basis te verloochenen.

Afgelopen seizoenen werden reeds duizenden toeschouwers in geluk en verbazing achter- gelaten na feestelijke optredens. De mannen van de Memphis Maniacs staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Laat je mee zuigen in de explosie van vermaak. Weerstand is zinloos!

Meer informatie: www.memphismaniacs.com


DJ Ivo

DJ Ivo

Ik ben in 1984 begonnen met draaien met mijn eigen drive-in op schoolfeesten en dergelijke. We werden door onze ouders erheen gereden. Na wat jaartjes op een andere manier in de muziek wereld aan het werk geweest te zijn, heb ik het draaien halverwege de jaren 90 weer opgepakt, meer in de dance richting. Maar na een tijdje heb ik ook het oude spul weer uit het stof gehaald. Ik heb een aantal vaste avonden gehad, o.a. in de Kade in Zaandam onder de naam Boogie nights. En in Groningen in Simplon. Daarnaast heb ik ook op een hele hoop losse feesten in Groningen en in de randstad gedraaid op locaties als Melkweg, Nighttown, Paard van Troje, Winston Kingdom en Waterfront.

Momenteel doe ik af en toe een editie Oud en Vout en Dansen op Kutmuziek. Ik draai de beste dansplaten uit de jaren 60, 70, 80 en 90 met af en toe iets heel fouts er tussendoor. En natuurlijk alles van vinyl!